Workshop:

“Op weg met jezelf, met als doel…..”

Ook zo nieuwsgierig waarom je er op het ene moment zo volledig doorheen kunt zitten, terwijl je in een andere, maar identieke situatie nog de hele wereld kunt verbouwen….

Ook zo nieuwsgierig of je met, voor jou, volledig nieuwe technieken inzicht kunt krijgen in jezelf………

Ook zo nieuwsgierig of je nog bent uit te dagen
om ………

Wellicht ben je niet zo nieuwsgierig, maar wil je gewoon graag op heel veel verschillende manieren op weg gaan met jezelf……

In de workshop “Op weg met jezelf, met als doel…..” ga je op een creatieve, intuïtieve en levendige manier op ontdekkingstocht naar inzichten in je eigen uitdagingen/ belemmeringen.
Er worden veel oefeningen gedaan met tekenen, metaforen, NLP, energie en geleide meditaties.
Er wordt gewerkt met een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat de hele mens wordt aangesproken: lichaam, ziel en verstand (willen, voelen en denken).

De werkwijze
Elk dagdeel wordt een methode kort uitgelegd. Daarna ga je zelf aan de slag met het aangebodene.
In elke workshop komt de nadruk te liggen op het zelf doen. In de nabespreking word je vervolgens tot overdenken aangezet.

Wat zit er in voor jou
De bedoeling van de workshops is dat je op een geheel eigen manier in jezelf bepaalde stukjes gaat ontdekken die je inzicht geven in je eigen uitdagingen/ belemmeringen.
De ene workshop zal je meer aanspreken dan de andere, maar de verscheidenheid is nou net het leuke van deze verschillende workshops.
Wel gaat elke workshop uit van een zienswijze dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en dat ieder mens zijn eigen hulpbronnen (levenspunten) in zich heeft.

Met welke methodes ga je werken
Laat je verrassen door jezelf en door ons. Ga op weg met jezelf met:
kristallen, chakra’s, energiewerk, intuïtief tekenen, meditatie, metaprogramma’s (wat maakt dat ik denk wat ik denk), tenen lezen, S.T.E.R., bloesemremedies,…………
alle met een “gouden randje” van NLP.
NLP geeft inzicht in je eigen doen, denken en voelen. Je wordt je bewust van al je zintuigen en ontdekt dingen over jezelf waar je voor die tijd geen weet van had.
Door middel van nieuwe inzichten en het werken met veranderingstechnieken kun je zaken waar je (soms al je leven lang) mee rondloopt achter je laten en nieuwe uitdagingen aangaan.
Het leuke is dat niet alleen jij verandert, maar ook de wereld om je heen verandert met jou mee. Plotseling begrijp je andere mensen veel beter en kun je meer begrip voor ze opbrengen.
Zaken die je tot voor deze ervaring niet voor mogelijk had gehouden, liggen nu voor je open. Je zet de stappen om jouw doel in je leven te bereiken moeiteloos en met plezier.

Nieuwsgierig gebleven…….. geef je dan op voor de workshops.


De cursus vindt doorgang bij deelname vanaf 8 personen.